راهکارهای اساسی در شستن کولر گازی اسپلیت
در شستن کولر گازی اسپلیت نکاتی حیاتی و مهم وجود دارد که اگر در شستشوی کولر گازی اسپلیت از آن استفاده نکنید ممکن است به دستگاه، آسیب برسانید.
شستن کولر گازی اسپلیت یکی از کارهایی است که افراد خانه در قبل از شروع فصل گرما و همین طور بعد از پایان فصل گرما، آن را انجام می دهند. برخی افراد ندانسته و بدون در نظر گرفتن نکات تخصصی آن، تمام قسمت های دستگاه را به روش های مختلف خود، می شویند. این جریان ممکن است در طولانی مدت اثرات مخربی را روی دستگاه شما بگذارد. البته که برخی افراد نیز برایشان سوال است که چگونه کولر گازی اسپلیت خود را بشوییم، چگونه برای شروع فصل گرما، دستگاه خود را برای استفاده کردن، نظافت کنیم. ما در این مقاله سعی داریم نکات مهمی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم، تا همیشه به بهترین شکل کولر گازی خود را نظافت کنید.
ما در 10 مرحله، نحوه شستشوی کولر گازی اسپلیت بخش یونیت داخلی یعنی همان قسمتی که داخل اتاق، قرار میگیرد را برای شما بررسی می کنیم. قطعا میدانید که کولر گازی از دو بخش اصلی یونیت داخلی و یونیت خارجی، تشکیل شده است.
10 مرحله برای نظافت یونیت داخلی کولر گازی اسپلیت
این 10 مرحله هیچ آسیب جدی به دستگاه شما وارد نمی کند و برگرفته از تجربیات شرکت های بزرگ نظافتی در کل جهان است. در هر محله از شستشوی کولر گازی اسپلیت، ابزار مورد نیاز را نیز مشخص می کنیم، تا نگرانی شما از این بابت نیز برطرف شود.
مرحله اول
ابتدا کل سیستم یونیت داخلی را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید تا مواردی مانند کف و گرد و غبارها، زمان تمیز کردن، به داخل آن، ورود نکند. کیسه های مخصوص برای این کار در بازار وجود دارد که شما می توانید آن را برای این استفاده کنید. البته استفاده از کیسه های زباله بزرگ نیز، در این مورد مانعی ندارد.
مرحله دوم
دستگاه را از برق بکشید، قفل های قسمت جلوی دستگاه را باز کنید تا بتوانید بخش های داخلی آن، دسترسی بیشتری داشته باشید. قطع کردن برق هنگام شستن کولر گازی اسپلیت برای محافظت از خود، خیلی مهم و حیاتی است.
مرحله سوم
حال که بخش های داخلی یونیت داخلی دستگاه، دسترسی دارید، فیلترهای کولر گازی اسپلیت را از دستگاه مطابق تصویر، جدا کنید. این فیلترها معمولا در قسمت جلوی دستگاه قرار میگیرند. برای شستشوی این بخش با مایع های تمیز کننده و گرفتن آن زیر شیر آب، به طور مستقیم، مانعی ندارد. این مرحله عموما برای افزایش عمر فیلترها بسیار مفید بوده است، البته که اگر در هنگام شستشو، به آن آسیبی وارد نشود.
مرحله چهارم
همان طور که گفته شد، قرار دادن فیلترهای هوا زیر آب همانند تصویر، مانعی ندارد. ترجیحا بهتر است که از مواد شوینده استفاده نکنید، البته اگر لکه ها و کثیفی های آن، با آب خالی، از بین می رود. در صورتی که می خواهید از مواد شوینده در شستن این فیلترهای استفاده کنید، بهتر است که مایع شوینده را روی یک اسفنج نرم یا پد تمیز کننده، بریزید و سپس آن را به آرامی روی قسمت های کثیف و لکه های سفت و سخت، بکشید.
مرحله پنجم
اگر مدت زمان زیادی از کولر گازی استفاده کرده اید و هیچگاه به این فکر نکردید که آن را تمیز کنید، با باز کردن قاب دستگاه در قسمتی که فیلترهای هوا قرار دارد و همین طور بخش های دیگر، گرد و غبارهای زیادی نشسته است. اینجاست که شستن کولر گازی اسپلیت و مراحل مهم آن، برای شما کاربردی تر از همیشه خواهد بود. برای از بین بردن این گرد و غبار ها، بهترین وسیله دمنده های صنعتی هستند که معمولا در فروشگاه های ابزار و یراق موجود است. اما شما برای این کار می توانید از سشوار در صورتی که قابلیت ایجاد باد خنک را داشته باشد و همین جارو برقی، استفاده کنید.
در داخل یونیت داخلی، خطوط فلزی قرار دارد که شما بهتر است دستگاهی که به عنوان دمنده استفاده می کنید، را روبروی آن قرار دهید تا تماما گرد و غبارها از دستگاه خارج شود.
مرحله ششم
این خطوط فلزی یا همان کویل کولر گازی با یک اسپری مخصوص در صورتی که لکه های آن به راحتی پاک نمی شود، بهترین راه حل در شستن کولر گازی اسپلیت بخش کویل ها است. این اسپری های مخصوص نیز در بیشتر فروشگاه های لوازم برودتی موجود می باشد.
مرحله هفتم
یکی از کثیفی های که ممکن است روی کویل های کولر گازی، در طولانی مدت ایجاد شود، کپک هاست. این کپک های به دلیل اندک رطوبتی است که درون دستگاه برای این قسمت وجود دارد. از این جهت است که شستن کولر گازی را برای افرادی که به فکر تمیزی خانه هستند، اهمیت پیدا می کند. ما برای تمیز کردن این کپک ها به شما اسپری ضد کپک کولر گازی را پیشنهاد می دهم. این اسپری یکی از همان مواد شوینده ای است که برای شستشوی کولر گازی استفاده می شود. شما با استفاده از این اسپری، نه تنها کثیفی های کویل و قسمت هایی که ممکن است کپک بزند را از بین برده اید، بلکه مانع از کپک زدگی ها تا حدود یک سال می شوید.
مرحله هشتم
پس از اینکه از تمیز شدن و همین طور خشک بودن فیلترهای هوای دستگاه، مطمئن شدید، آن را به دستگاه در همان موقعیتی که قرار داشت، بگذارید. اگر فیلترها به خوبی تمیز و پاکیزه شده باشند، کیفیت هوایی که برای شما ایجاد می کنند را چند برابر افزایش می دهند.
مرحله نهم
در این مرحله باید سعی کنید گرفتگی های لوله تخلیه دستگاه را از بین ببرید. با قطع شلنگ یا جدا کردن لوله جدا کننده یونیت داخلی و خارجی، گرفتگی ای لوله ها را حل کنید. می توانید این لوله ها را با مخلوطی از مایع شوینده و آب تمیز کنید. نکته ای که اینجا حائز اهمیت است، این است که تا زمانی که این لوله ها، خشک نشده است، آن را به حالت اولیه خود، باز نگردانید.
مرحله دهم
تا اینجا مهم ترین قسمت های یونیت داخلی کولر گازی به طور کامل تمیز شد. حال باید دستگاه را به برق وصل کنید و با روشن کردن آن، مطمئن شوید که بخش هایی را که برای تمیز کردن، جدا کردید، به خوبی در جای خود، قرار گرفته است. یک نکته مهم اینکه بهتر است زیر دستگاه یونیت داخلی، یک پلاستیک باز شده مانند سفره قرار دهید. معمولا پس از شستن کولر گازی اسپلیت، ممکن است آب های گل آلود از آن خارج شود. این امر طبیعی است و جای نگرانی ندارد. اما قرار دادن این پلاستیک از این جهت است که کثیفی به فرش کف اتاق، نرسد.
- تاریخ : 1399/06/24 20:55
- مشاهده : 2394